Om oss

Denne siden er til for gi lesere tips til ulike dørmatter, matter av alle slag, tepper og alt som hører til. Vi håper du får glede av tipsene og del oss gjerne i sosiale medier.

Dørmatter.com er et uavhengig medie, som ønsker å formidle tips, råd og guides til dørmatter. Vi fokuserer på verdiskapenede innhold, og ønsker å bidra med en positiv, informerende side som leseren får noe ut av. Ansvarlig redaktør er Ludvig Hoel.

Det er viktig å understreke, at vi ikke kan god for all informasjonen som står her på siden. Tross alt, kan vi ikke stå ansvarlig for eventuelle følger av valg du har tatt, som følge av at du har lest noe på dørmatter.com. Derfor, tar vi forbehold for feil og tar ikke ansvar for evt. kjøp via lenke fra våre samarbeidspartnere.

I denne sammenheng, er det verdt å nevne, at våre artikler inneholder ofte annonselinks og vi får betaling av våre annonsepartnere. Dette er noe vi gjør for å kunne opprettholde siden og drifte den. Dette vil ikke ha noen innvirkning på det redaksjonelle innholdet, da vi først og fremst vil prøve på å lage godt innhold.

Eieren av denne siden er Ludvig Hoel v/Chasing Rainbows AS

Hvordan rengjøre matter mest effektivt (med video)

Dørmatter er uvurderlige til å holde huset reint, men hvordan skal du holde dørmatten ren? Det er nemlig viktig for funksjonen til matten, at den fremdeles kan suge vann og skitt. Hvis den er full av støv og annet, vil den rett og slett ikke kunne gjøre jobben lengre. Noen dørmatter trenger bare å skylles, … Les mer